Valjevcu hitno potreban lek

Aleksandar Milićević

Aleksandar Milićević (foto:www.vesti-online.com)

U ime humanosti pomozimo 44-godišnjeg Aleksandra Milićevića iz Valjeva koji godinama boluje od teške bolesti mijastenije gravis, i kome nema života bez leka „cellcept“ od 250 miligrama, molimo humane zemljake da hitno pošalju ovaj medikament na  kućnu adresu ovog bolesnika.

 

Apelujemo na čitaoce, da se kao i uvek odazovu našoj molbi, kao i nekoliko puta dosad. Naime Aleksandar Milićević se trenutno nalazi u dosta ozbiljnom stanju na Neurološkoj klinici beogradskog KBC, jer mu se pogoršala osnovna bolest.

Njemu se ovog momenta menja krvna plazma, a kako smo saznali iz porodičnih krugova , Aleksandar ovaj lek ne može da prima u bolnici, ukoliko ga sam ne obezbedi.

Kao što je poznato, skromna familija Milićević nema više finansijskih izvora na koje bi mogla da se osloni i da kupi ovaj preparat čija je cena po kutiji oko 250 evra. Poznavajući naše čitaoce i plemenite zemljake iz sveta, verujemo da će mu i ovoga puta obezbediti na vreme nužno potreban lek.  Hvala unapred!

Kontakt adresa

Čitaoci  koji eventualno imaju lek „cellcept“ (mycophenolate mofetil) od 250 mg mogu da ga pošalju Aleksandru Milićeviću na adresu: Kneza Jovice br. 24/A, 14000 Valjevo, Srbija. Kontakt telefon: +381 14 232 391. Aleksandra možete da dobijete u bolnici, posle 15 časova na telefon: +381 60 023 23 91.

(www.serb.rs)