Đoković pobedio Kolšrajbera u Idijan Velsu

novak-djokovic-indian-serb.rs

Idemo Nole (foto:www.skysports.com)

Novak Đoković pobedio je Nemca Filipa Kolšrajbera u trećem kolu turnira u Indijan Velsu rezultatom 7-5, 7-5. To je osma pobeda Đokovića nad Kolšrajberom, sa koji se do sada susretao devet puta.

Prvi teniser sveta će pokušati da osvoji treću uzastopnu titulu u Indijan Velsu, a petu u karijeri.

Đoković: Imao sam sreće da dobijem u dva seta

Srpski teniser Novak Đoković rekao je da je srećom danas pobedio Filipa Kolšrajbera u dva seta u Indijan Velsu. „Imao sam sreće da sam pobedio u dva seta. Kolšrajber je iskusan igrač, igrao je mnogo velikih mečeva i zna kako da iskoristi svoje šanse i vrati se u meč”, rekao je Đoković posle meča.

Đoković se plasirao u četvrto kolo turnira masters serije u Indijan Velsu pošto je u dva seta savladao nemačkog tenisera. „Dozvolio sam sebi da dva puta izgubim servis pred kraj oba seta. Takve stvari ne smeju više da mi se dešavaju. Ne smem na taj način da reagujem u konkretnim okolnostima”, kazao je najbolji teniser sveta.

On je naveo da ipak ima pozitivnih stvari u tom duelu. „Sebe sam stavljao u veoma tešku poziciju, ali ima pozitivnih stvari koje su se desile i koje su bolje nego u drugom kolu”, dodao je Đoković.

Naredni Đokovićev protivnik biće Felisijano Lopes iz Španije.

(www.serb.rs)