Aljoša Milenković – Migrantska kriza je dobro isplanirana akcija iza koje se kriju vrlo opasne namere interesnih grupa ( video )

 

aljoša-milenković-novinar-serb.rs

Aljoša Milenković novinar (foto: www.frontal.rs)

8. marta na Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu , Aljoša Milenković , pisac , producent i novinar Al džazire održao je predavanje na temu “ Migrantska kriza “ .

Tokom svog izlaganja Aljoša Milenković je prikazano lice i naličje krize koja potresa Evropu .A koja po njegovom dubokom uverenju ima korene još u akcijama koje su sprovodili kosovski Albanci još devedesetih godina dvadesetog veka .

Prikazivanjem snimaka i fotografija koje iz nekog razloga nisu našle svoje mesto u svetskim i nacionalnim medijima , Milenković je potkrepio svoj stav da kriza u kojoj se nalazimo nije samo niz spontanih nesrećnih okolnosti već dobro isplanirana akcija u kojoj se najveće patnje ljudi zloupotrebljavaju kako bi se zamaskirale vrlo opasne namere interesnih grupa .

Nakon izlaganja , studenti su imali priliku da postavljanjem pitanja usmere dalji tok razgovora .
Uz ne tako svetle prognoze za okončanje ove i nekih budućih kriza , Aljoša Milenković je zaključio predavanje poručivši studentima da verovatno dolazi kraj Evrope kakvom smo je mi poznavali i da nikada zdravo za gotovo ne uzimaju informacije koje se plasiraju u medijima . Poželeo im je da se vole , misle svojom glavom i vole našu zemlju .

Nemojte praviti iste greške koje je napravila moja generacija , upozorio je Milenković na samom kraju .

Pogledajte snimak:

(www.serb.rs)