„Brzo će doći dan kada ćete cepati članske karte SNS-a kao što ste nekad cepali članske karte JUL-a i DS-a“

Đorđe-Vukadinović-serb.rs

Đorđe Vukadinović poslanik DSS ,profesor na Filozofskom fakultetu u Beogradu, glavni urednik časopisa „Nova srpska politička misao”, politički analitičar, urednik, novinar , politički komentator (foto:www.mc.rs)

Ako je neko povredio dostojanstvo skupštine, onda su to poslanici najveće poslaničke grupe, koji su nametnuli ovu atmosferu hajdučke družine, i koji su tokom diskusije u petak i nakon prekida sednice najgrublje vređali predsedavajućeg gospodina Mićunovića i predstavnike opozicije.

Ne radi se tu o „malo žešćoj razmeni političkih argumenata“ kao što kaže gospodin Martinović, nego o bahatosti, laži, samovolji  i uvredama koje su on i njegove stranačke kolege demonstrirali u ova dva dana, rekao je Vukadinović.

„Brzo će doći dan kada će neki ovde cepati članske karte SNS-a, kao što su svojevremeno cepali članske karte JUL-a i DS-a“, rekao je pored ostalog, u svom obraćanju u Narodnoj skupštini povodom diskusija Aleksandra Martinovića i Vladimira Đukanovića i drugih predstavnika SNS-a.

On je dodao da je odnos kakav sada skupštinska većina demonstrira prema opiziciji i manjini biti mera kako će se jednog dana odnositi prema njima.

A povodom napada Vladimira Đukanovića („Lažni Vlah“) Vukadinović je rekao da je on Srbin bio i ostao, dok su Đukanović i njegov šef bili lažne patriote, da su sada lažni evropejci, a sudeći po fizionimiji, verovatno i „lažni Srbi“.

Preuzeto sa: www.nspm.rs

(www.serb.rs)